Tule meille töihin!
28.7.2022 14:40 Uutiset / Pääsivusto

Seuran iltapäiväkerhotoimintaan haetaan uusia työntekijöitä.

Haemme koululaisten iltapäiväkerhotoimintaan ohjaajia Impivaaran ja Syvälahden toimipisteisiin 8.8.2022-2.6.2023 väliselle ajalle.

Iltapäiväkerhotoiminta on perusopetuslain mukaista toimintaa, jossa päävastuu on Turun kaupungilla ja TPS toimii palveluntuottajana. Ohjaajilta toivomme aktiivisuutta, positiivisuutta, luotettavuutta sekä halua työskennellä lasten kanssa moniammatillisessa työympäristössä. Työntekijältä ei vaadita alan koulutusta, mutta jonkinlainen työkokemus on tietysti plussaa!

Työaika vaihtelee työsopimuksesta riippuen n. 20-25 tuntia viikossa. Impivaaran ja Syvälahden toimipisteen työaika vaihtelee klo. 11-17 välillä, mutta Syvälahdessa on mahdollista pitää maanantai- ja tiistaiaamuisin myös aamukerhoa. Kerhopäivät koostuvat mm. läksyjen teosta, ulkoilusta, kädentaidoista, leikeistä, peleistä ja yhdessäolosta.

Laitathan hakemukseen mahdolliset toimipistetoiveet sekä tiedon, että olisitko valmis työskentelemään myös aamuisin? Vapaamuotoisen hakemuksen lähetys sähköpostitse osoitteeseen: anni@tps-juniorit.net viimeistään 3.8.2022.

Lisätietoja toiminnastamme saat osoitteesta tps-juniorit.net, sekä seuran toiminnanjohtaja Kalle Lahdelta (p. 040-7623501, s-posti: kalle.lahti@tps.fi).


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Elokuu   »
Kategoriat