Aurator Varainhoito Oy on TPS Hockey Akatemian uusi Premium Partner
29.4.2022 11:09 Uutiset / Pääsivusto

Aurator Varainhoito Oy on jatkossa mukana tukemassa TPS Hockey Akatemian toimintaa

Aurator Varainhoito Oy on TPS Hockey Akatemian uusi Premium Partner. Kumppanuus on useampivuotinen ja molemmat tahot ovat innoissaan alkaneesta yhteistyöstä.

"Mahtavaa saada uusi Premium-tason yrityskumppanuus mukaan TPS Hockey Akatemian -joukkueeseen. Yhdessä saamme rakennettua entistä vahvempaa mustavalkoista tarinaa ja Aurator Varainhoito Oy:n mahdollistaman tuen avulla pystymme jälleen viemään uusia toimintakonsepteja eteenpäin", Hockey Akatemiasta vastaava TPS:n Mika Suoraniemi iloitsee.

Aurator Varainhoito Oy haluaa tukea TPS Hockey Akatemian kehityshankkeita sekä tarjota myös yrityksen kautta taloudellista osaamista ja palvelua eritoten TPS:n huippuvaiheessa kasvaville lahjakkaille nuorille pelaajille.

TPS Hockey Akatemia (THA) järjesti huhtikuussa ensimmäisen lapsille täysin maksuttoman seurayhteistyötapahtuman, mikä oli turnausmatka Espooseen. THA -tapahtuman mahdollistajana toimi nimenomaan Aurator Varainhoito Oy. Kyseinen turnaus oli suunnattu seurataustasta riippumatta niin TPS:n omille kuin myös TPS:n Sateenvarjoyhteisön toimintaympäristössä kasvaville U13 -ikäluokan pelaajille. Lopullinen THA -turnausjoukkue valittiin tapahtumaan kauden aikana järjestettyjen aluetapahtumien (3 kpl) sekä sarjapelaamisen seurannan perusteella.

"Kiitoksia vielä Aurator Varainhoidolle huipputapahtuman mahdollistamisesta. Tästä on hienoa jatkaa kohti ensi kautta, johon liittyen tulemme myös luomaan kokonaan uuden, täysin poikkeuksellisen toimintamallin. Tästä kuitenkin kerromme lisää myöhemmin", Suoraniemi päättää.   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat