Tervetuloa mukaan TPS Juniorijääkiekon toimintaan!
15.12.2021 9:51 Uutiset / Pääsivusto

Tervetuloa Tepsiin! Ryhmien kevätkauden hinnat on nyt julkaistu.

TPS Juniorijääkiekon toimintaan pääsee mukaan myös kesken kauden ja alennettuun hintaan. Tiesithän, että kokeilukerrat ovat aina maksuttomia?

Valitse sopivin vaihtoehto alla olevasta listasta ja lue lisää. Linkin takaa pääsee myös ilmoittautumaan mukaan:

2014 -syntyneiden Juuso Wahlsten luistelukoulu => TPS:n luistelukoulut ovat valmentajien ohjauksessa tapahtuvaa jääkiekkotoimintaa. Harjoituksia on kahdesti viikossa ja keskimäärin kerran kuussa on pelipäivä.

2015 -syntyneiden Juuso Wahlsten luistelukoulu => TPS:n luistelukoulut ovat valmentajien ohjauksessa tapahtuvaa jääkiekkotoimintaa. Harjoituksia on kahdesti viikossa ja keskimäärin kerran kuussa on pelipäivä.

2016 -syntyneiden Jäkiseskari => Jäkiseskari on leikkimielistä jääkiekkotoimintaa, jossa touhutaan TPS:n ammattiohjaajan johdolla. Jäällä harjoitellaan luistelua leikkien ja pelien avulla.

Lapsi-aikuinen -luistelu => Lapsi-aikuinen -luistelu on vanhempien ja lasten yhteistoimintaa, jossa lapset touhuavat jäällä oman, tutun aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, veli, sisko, kummi, tai kuka tahansa lapselle ennestään tuttu aikuinen. Lapsi-aikuinen sisältää luistelua, leikkejä sekä omaa jääaikaa.

Tyttöjen jääleikit => ryhmä on tarkoitettu n. 4-8 vuotiaille jäätoiminnasta luistelemisen ja leikin kautta kiinnostuneille. Ryhmässä luistellaan ja leikitään, sekä ohjataan pikkuhiljaa lasta leikinomaisiin peleihin.

Tytöt Easy hockey => ryhmä on tarkoitettu n. 9-14 -vuotiaille jäätoiminnasta luistelemisen, kisailun ja pelailun kautta kiinnostuneille. Ryhmässä opetellaan jääkiekon alkeita.

Easy hockey kiekkokerho -ryhmät => kevyen mallin jääkiekkotoimintaa, mikä on suunnattu 8-16-vuotiaille. Jäävuorot kertaa viikossa.

Special hockey erityisryhmä => soveltuu n. 7-12 -vuotiaille erityislapsille, jotka pysyvät luistimilla pystyssä ja ymmärtävät pelisääntöjä, mutta eivät lääketieteellisen diagnoosinsa vuoksi voi osallistua jääkiekon joukkuetoimintaan.

Khaledin luistelukoulu => luistelun ja jääkiekon alkeita maahanmuuttajataustaisille lapsille ja nuorille! Myös muut jääkiekon aloittamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Aikaisempaa kokemusta lajista ei edellytetä.

Äijälätkä => kaikille aikuisille tarkoitettu kaksi kertaa viikossa pidettävä pelivuoro. Äijälätkä sopii niille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen suurempia tavoitteita.

Ladylätkä => aikuisille naisille tarkoitettu kerran viikossa pidettävä pelivuoro. Ladylätkä sopii niille, jotka haluavat pelata jääkiekkoa hyvässä seurassa ilman sen suurempia tavoitteita.

Parajääkiekko => ryhmä soveltuu nuorille sekä aikuisille, joilla on hyvä ylävartalon hallinta ja istumatasapaino sekä hyvä käsien toimintakyky.

Lisätietoja ryhmistä antaa seuran harrastevastaava Jokke Jokinen (sähköposti: jokke.jokinen@tps.fi, puh. 0400 892 678).
   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat