TPS Juniorijääkiekko ry sai uuden puheenjohtajan!
31.8.2021 9:50 Uutiset / Pääsivusto

TPS Juniorijääkiekon vuosikokous pidettiin maanantaina 30.8. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Janne Uotila.

TPS Juniorijääkiekko ry:n virallinen sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin maanantaina 30.8. Gatorade Centerin luentosalissa. Tilaisuudessa käsiteltiin koko yhdistyksen edellisen kauden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan antama tilintarkastuskertomus. Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin kuluvan toimintakauden toimintasuunnitelma sekä talousarvio.

Hallituksen jäsenistä seuran monivuotinen puheenjohtaja Pekka Lehmus joutui jättämään hallituksen puheenjohtajan tehtävät, sillä seuran sääntöjen mukaan sama henkilö voidaan valita puheenjohtajaksi enintään kolme kertaa peräkkäin. Vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Janne Uotilan.

- Kymmenen vuoden aika, joista 7 vuotta puheenjohtajana on tullut päätökseen TPS Juniorihallituksessa. Nyt kun on hyvä hetki katsoa hieman taaksepäin, niin sydämessä on valtava määrä kiitollisuutta siitä, että olen saanut olla mukana viemässä TPS Juniorijääkiekkoa eteenpäin tilanteeseen, jossa me nyt olemme. Katsoessani organisaatiota, minulle tulee ensimmäisenä mieleen ammattimaisuus sekä intohimo - rakkaus lajiin. Olemme Kallen johdolla ja hallituksen tukemana onnistuneet saamaan organisaatioon äärimmäisen kykeneviä ihmisiä, jotka luovat korkealaatuisella päivittäisellä tekemisellä TPS Juniorijääkiekosta yhden valtakunnan parhaista seuroista, väistyvä puheenjohtaja Pekka Lehmus kuvailee tuntemuksiaan.

Vaikka Pekan hallituskausi tulikin toistaiseksi päätökseen, jatkaa hän edelleen seurassa toimihenkilön roolissa U8-ikäluokan yhtenä valmentajana.

- Intohimon tähän seuraan sytyttää kaikki sen jäsenet, pelaajista huoltajiin, valmentajista vanhempiin. Mielestäni olemme seurana ja hallituksena pystyneet myös tätä asiaa kasvattamaan ja tukemaan. Parasta minulle puheenjohtajana on ollut saada tutustua moneen hienoon ihmiseen vuosien varrella, kuulla mahtavia tarinoita ja nähdä iloisia tepsiläisiä. Haluan toivottaa Jannelle onnea uuteen tehtävään ja hallitukselle tsemppiä seuraaville kehitysaskelille. Hieno seura sai arvoisensa uuden puheenjohtajan, Lehmus puolestaan päättää.

Uusi puheenjohtaja Janne Uotila tarttuu uuteen tehtävään intoa puhkuen.

- Kiitän vuosikokousta luottamuksesta. Innoissani ja nöyränä otan vastaan TPS Juniorijääkiekko ry:n hallituksen puheenjohtajan tehtävän. On kunnia päästä jatkamaan ensi vuonna 100 vuotta täyttävän seuran junioritoiminnan kehittämistä yhdessä muun hallituksen, Kallen ja kaikkien juniorijääkiekon toimihenkilöiden kanssa. Pekan johdolla on tehty loistavaa työtä viimeiset vuodet. Perusasiat ovat vankalla pohjalla ja tästä on hyvä jatkaa pitkäjänteistä työtä tärkeiden asioiden viemisessä eteenpäin konkreettisiksi tuloksiksi, toteaa Uotila ensimmäisenä.

Tavoitteet uudelle hallituskaudelle ovat uudella puheenjohtajalla selkeät.

- Laadukkaan arjen puitteiden luominen TPS junioreille on tärkein asia, mitä hallituksen on vietävä eteenpäin. Tähän kuuluvat päällimmäisenä olosuhteiden parantaminen, nykyisistä harrastajamääristä kiinnipitäminen ja kasvattaminen edelleen sekä talouden vahvistaminen korona-ajan jälkeen. Ensi töikseni haluan keskustella mahdollisimman monien sidosryhmiin kuuluvien ihmisten kanssa oppiakseni lisää kokonaisuudesta, Uotila summaa tulevaa.

Lämpimät kiitokset Pekka Lehmukselle monivuotisesta työstä TPS Juniorijääkiekon hyväksi.
Onnea uudelle puheenjohtajalle Janne Uotilalle valinnasta sekä tsemppiä tulevaan!


TPS Juniorijääkiekko ry:n hallitus 2021-2022:

Janne Uotila, puheenjohtaja

Juha Salonen, varapuheenjohtaja

Mikko Kakko, jäsen

Miikka Salminen, jäsen

Jukka Smolander, jäsen

Kai Koskinen, jäsen


Lisätiedot:

Kalle Lahti, toiminnanjohtaja, p. 040 762 3501, kalle.lahti@tps.fi

Janne Uotila, puheenjohtaja, p. 040 773 9780, uotilajanne@gmail.com


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat