Kauden avausristeily Silja Linella on peruttu!
28.6.2021 13:27 Uutiset / Pääsivusto

Heikentyneen koronatilanteen johdosta risteily on päätetty perua.

Koronatilanne on viime aikoina jälleen heikentynyt alueellamme ja Varsinais-Suomi jatkaa koronan kiihtymisvaiheessa. Tapausmäärät ovat selkeästi kasvaneet, sillä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä todettiin viime viikolla yhteensä 347 koronatartuntaa. Valtaosa tartunnoista tapahtui alueen koronakoordinaatioryhmän mukaan keskinäisissä tapaamisissa sekä perhe- ja kaveripiirissä. Tartunnoista 60 prosenttia todettiin 15–29-vuotiailla.

Tässä tilanteessa olemme päättäneet perua tulevaan viikonloppuun suunnitellun TPS Juniorijääkiekon avausristeilyn. Tilanne on kaikin puolin hyvin valitettava, mutta haluamme toimia seurana vastuullisesti ja minimoida ylimääräiset riskit. Isojen massatapahtumien järjestäminen sisätiloissa ei ole nyt tässä tilanteessa välttämätöntä ja suositeltavaa.

Toivottavasti pääsemme laivalle isolla porukalla vielä myöhemmässä vaiheessa kiekkokautta.

Tsemppiä sekä oikein hyvää kauden alkua jokaiseen perheeseen!

t. Kalle Lahti, toiminnanjohtaja

**************************

TPS Juniorijääkiekko ry järjestää kauden 2021- 2022 avausjuhlan Silja Linella sunnuntaina 1.8.2021. Kyseessä on saaristoristeily (Turku-Maarianhamina-Turku), jonne lähdetään Turun satamasta aamulla Galaxylla klo. 8.20 ja paluu on vielä samana iltana Baltic Princessillä klo. 19.15.

Koko seuran yhteinen avaustilaisuus järjestetään Starlight Palacessa klo. 8.45-11.00. Tilaisuudessa mm. palkitaan kaudella 2020-2021 ansioituneita pelaajia, toimihenkilöitä ja joukkueita. Luvassa on myös muut mielenkiintoista ohjelmaa sekä pelaajille että heidän vanhemmilleen. Tilaisuuden jälkeen nuoremmat ikäluokat ja heidän vanhempansa siirtyvät ruokailemaan klo. 12.00. Laivan vaihto tapahtuu Maarianhaminassa klo. 13.35, jonka jälkeen jälkeen loput ikäluokat sekä heidän vanhempansa siirtyvät ruokailemaan.

Saaristoristeilyn hintoihin sisältyvät laivamatkat kansipaikoin, aamiaissämpylä + juotava sekä buffetruokailu. Hinnat löytyvät alta:

Aikuinen: 35,50 euroa

Nuori 12–17-vuotias: 22,40 euroa

Lapsi 6–11-vuotias: 17,40 euroa

Lapsi 0–5-vuotias: 5,40 euroa

Osallistujien on mahdollista varata matkalle myös hytti. B-luokan hytin hinta on 15 € per suunta. Seuralla on käytössään yksi kokoustila meno- ja paluumatkalla vaatteiden säilytystä varten.

Naiset sekä U20 Ak-U9-ikäluokat ilmoittavat osallistumisensa omalle joukkueenjohtajalleen.

Luistelukoululaisten sekä muiden harrasteryhmien ilmoittautuminen tapahtuu Lyytin kautta pelaaja/perhe-kohtaisesti seuraavasta linkistä: https://www.lyyti.in/KaudenAvaus-harrasteryhmat

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 25.7.2021.

Lisätietoa: juniorit@tps-juniorit.net.

TPS ja Silja Line pidättävät oikeuden muutoksiin.


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat