Jokke Jokisesta TPS:n uusi harrastevastaava!
24.6.2021 11:00 Uutiset / Pääsivusto

TPS Juniorijääkiekko on palkannut päätoimisen harrastevastaavan. Jokke Jokinen aloittaa uudessa tehtävässä 2.8.2021.

TPS Juniorijääkiekko haluaa panostaa jatkossa entistä enemmän aloittaviin ikäluokkiin, jotta lajin pariin löytää lisää uusia tyttöjä ja poikia.

Tästä yhtenä toimenpiteenä on uuden harrastevastaava -toimenkuvan perustaminen. Seura on palkannut uuteen pestiin Jokke Jokisen, joka muuttaa Turkuun Kanta-Hämeestä, Janakkalasta. Koulutukseltaan Jokinen on Liikunnanohjaaja (AMK).

Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt seurakehitystehtävissä jääpallon ja salibandyn parissa edelliset viisi vuotta. Molemmista lajeista hänen näyttönsä ovat olleet erittäin vahvat. Vain yhtenä konkreettisena esimerkkinä mainittakoon, että Jokisen aikakaudella salibandyseura SC Urbansin harrastajamäärä tuplaantui reilusta 200 harrastajasta reiluun 400 harrastajaan. Jokinen oli seuran ainoa täysipäiväinen työntekijä.

Jokisen työtehtäviin tulee TPS:ssä kuulumaan mm. seuran tyttökiekon kehittäminen sekä seuran urheilu- ja harrastepolun toiminnan johtaminen, jossa tärkeimpänä tuotteena on kaikille alle 8-vuotiaille lapsille suunnattu luistelukoulu. Jokinen tulee vastaamaan näiden toimintojen kehittämisestä sekä käytännön toteutuksesta. Lisäksi Jokinen tulee vastaamaan myös erilaisista rekrytointitapahtumista ja toimii yhtenä ohjaajana seuran iltapäiväjäillä.

- Tulen uuteen työhön kovalla motivaatiolla ja innolla. Työporukka ja seurayhteisö vaikuttaa muutamien tapaamisten perusteella todella mahtavalta. Ihailen erityisesti sitä, millaisella innolla ja draivilla asioita halutaan kehittää ja viedä eteenpäin. Se innostaa myös itseä arjessa. Kiitos TPS tästä mahdollisuudesta! Nähdään halleilla syksyllä, toteaa Jokinen.

Myös TPS Juniorijääkiekon organisaatiossa odotellaan jo innolla tulevaa syksyä.

- Jokke on ihmisenä huipputyyppi ja hän tulee varmasti sopimaan täydellisesti uuteen, tärkeään toimenkuvaan. Lisäksi hänen osaamisesta sekä aktiivisuudesta tulee olemaan seurallemme vielä paljon iloa. On upeaa saada yksi uusi ammattilainen lisää jo ennestään vahvaan organisaatioomme. Tämän rekryn myötä meillä on jatkossa päätoiminen henkilö vastuussa jokaisesta pelaajapolun vaiheesta, seuran toiminnanjohtaja Kalle Lahti puolestaan kommentoi.


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
Kategoriat