Hunajata kylpyhuoneelle, tukea juniorijoukkueille!
10.6.2021 20:50 Uutiset / Pääsivusto

TPS on aloittanut yhteistyön Hohdepinnoituksen kanssa!

Hohdepinnoitus helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa merkittävästi ja vähentää kosteuskuormaa jopa 50 %:a. Hohdepinnoitus soveltuu kaiken ikäisille kylpyhuoneille: uuteen kylpyhuoneeseen se tuo suojaa ja vanhaan palauttaa uutuuden hohteen. Tarvittaessa kylpyhuoneeseen tehdään käsittelyn yhteydessä laatta- ja silikonisaumojen vaihtotyö, jonka jälkeen pinnat viimeistellään Hohdepinnoituksella. Pinnoite on väritön, eikä se muuta kitka-, hengitys-, tai väriominaisuuksia, mutta tekee laatoista ja saumoista täysin vettä ja likaa hylkiviä.

Tilaa Hohdepinnoitus tästä: https://hohdepinnoitus.fi/tpsjr/ Kaikista tämän linkin kautta tehdyistä tilauksista 10 prosenttia ohjataan suoraan TPS:n junioritoiminnan tukemiseen. Tuki kohdennetaan haluamasi joukkueen toimintaan.

Tilaa itsellesi tai suosittele Hohdepinnoitusta ja tuet samalla TPS:n junioritoiminnan joukkueita!

HOHDEPINNOITUS UUDISTAA PUHTAUSALAA

Hohdepinnoitus syntyi vuonna 2017. Liikeidea oli yksinkertainen: pinnoitetaan nanoteknologiaa hyväksikäyttäen kodin erilaisia pintoja. Tämä vähentäisi kulumista, lisäisi pintojen elinikää ja helpottaisi puhdistamista. Pioneerityö oli valmis alkamaan, sillä ala oli Suomessa vielä lapsenkengissä.

Jere Hedmanin ja Jesper Erosen taival yrittäjinä alkoi turkulaisesta häkkikellarista ja heti ensimmäisten kuukausien tulos oli lupaavaa. Vauhdikkaan alun seuraksena isommat toimitilat vuokrattiin omistajien kotikulmilta Kaarinasta. Hohdepinnoitus on kasvanut reipasta vauhtia ja työllistää jo toistakymmentä työntekijää. Samalla kuluttajamyynnin lisäksi on siirrytty palvelemaan myös yrityksiä ja kuntia.

Pelkkä yrityksen pyörittäminen puhtausalalla ei kuitenkaan riitä. Ala tarvitsee niin maailmalla kuin Suomessa uutta ajattelua ja ekologisempia toimintamalleja. Hohdepinnoitus onkin aloittanut Business Finlandin kanssa yhteistyön: yrityskonseptia kehitetään kohti kansainvälistä monistettavaa mallia. Samalla pinnotteita tutkitaan jatkuvasti laboratorio-olosuhteissa ja käytännössä kokeilemalla, joten palvelujen jatkuvalla kehityksellä on keskeinen rooli yrityksen toiminnassa.

Nanoteknologia on selkeästi puhtausalan tulevaisuus. Sen avulla voidaan helpottaa puhdistustyötä, kun kemikaaleja voidaan jättää pois. Kun menetelmät kehittyvät, myös työ kuormittaa fyysisesti vähemmän.

Hohdepinnoitus haluaa tehdä puhtausalasta kiinnostavan työllistymisvaihtoehdon nuorille ja kiinnittää huomiota myös palkkatasoon. Puhtausalalla tarvitaan myös koko ajan enemmän digipuolen osaamista esimerkiksi erilaisissa puhtaustason ja hygieniaan liittyvissä mittaus- ja analysointitöissä.


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat