Poikkeusolot ja harrastustoiminta 1.4.2021 =>
1.4.2021 13:01 Uutiset / Pääsivusto

Rajoitukset Turun kaupungin liikuntapaikoilla jatkuvat 18.4.2021 saakka.

Rajoitukset Turun kaupungin liikuntapaikoilla jatkuvat nyt 18.4.2021 saakka. Rajoitukset pohjautuvat alueellisen koronakoordinaatioryhmän antamiin suosituksiin sekä Lounais-Suomen aluehallintoviranomaisen päätöksiin:

  • Vuonna 2008 -syntyneillä ja sitä nuoremmilla ryhmässä harrastaminen jatkuu koronavarotoimet huomioiden. Vuonna 2007 -syntyneiden ja sitä vanhempien harrastustoiminta ja ryhmäliikunta keskeytetään, kuten myös alle 20-vuotiaiden sisä- ja ulkoliikuntatiloissa toteutettava ottelu- ja kilpailutoiminta.

Eilen puolestaan Suomen Jääkiekkoliitto kertoi päätöksestään lopettaa junioreiden sarjatoiminta tämän kauden osalta.

Koronatilanne on Turussa edelleen hyvin hankala ja voimassa olevat rajoitukset sekä tehdyt päätökset vaikuttavat seuran toimintaan seuraavalla tavalla:

TOIMINTAOHJEET YLÄKOULUIKÄISILLE JA VANHEMMILLE IKÄLUOKILLE:

Yläkouluikäisten (vuonna 2007-syntyneet ja sitä vanhemmat) sekä muiden alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta on nyt päätetty lopettaa tämän kauden osalta. Vallitsevan tilanteen johdosta myös TPS Camp -kartoitustapahtumat (U20 Ak, U18 ja U16 -kilpajoukkueisiin) on tämän kevään osalta peruttu. Mukaan hakeneille TPS:n ulkopuolisille pelaajille lähetetään asiasta sähköpostia vielä tämän päivän aikana.

Pyrimme aloittamaan seuraavan kauden huhti-toukokuun vaihteessa. Aloitusajankohdista ja pelaajavalinnoista kilpajoukkueisiin tiedotetaan huhtikuun aikana vielä tarkemmin. Myös ikäluokkainfojen ajankohdat tiedotetaan myöhemmin ja ne tullaan tänä keväänä järjestämään etänä Microsoft Teamsin välityksellä

Tilanne on kokonaisuudessaan todella ikävä. Haluamme kiittää tässä kohtaa jokaista pelaajaa sekä toimihenkilöä sekä toivottaa kaikille hyvää pääsiäistä.

TOIMINTAOHJEET ALAKOULUIKÄISILLE JA NUOREMMILLE IKÄLUOKILLE:

Alakouluikäisten (vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden) harrastustoiminta voi jatkua turvaväleistä huolehtien ja kontakteja välttäen.

Tiistaina 30.3. tullut Aluehallintoviraston (AVI) määräys ei tuo muutoksia liikuntatilojen käytäntöihin. Liikuntatiloja saa edelleen käyttää vuonna 2008-syntyneiden ja tätä nuorempien harrastustoimintaan.


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat