Ohjeistus koronaviruspandemian aikana!
6.10.2020 14:26 Uutiset / Pääsivusto

TPS Juniorijääkiekko ohjeistaa käyttämään kasvomaskia!

Kausi on nyt lähtenyt jokaisella ikäluokalla sekä harrastajalla käyntiin, kun myös lapsi-aikuinen luisteluryhmä kokoontui viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa.

Kauden aloitus on tänä syksynä ollut täysin poikkeuksellinen, kun pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa edelleen suuresti urheilutoimintaan ja jääkiekkosarjoihin Suomessa sekä ulkomailla.

Olemme koonneet teille tähän viestiin lyhyen ohjeistuksen, mikä on voimassa toistaiseksi. Ensisijaisesti meidän kaikkien tulee kuitenkin noudattaa aina Suomen hallituksen sekä AVI:n ja THL:n antamia ohjeistuksia sekä linjauksia. Toivomme, että jokainen seuramme toiminnassa mukana oleva ja halleilla vieraileva lukee tämän ohjeistuksen huolella.

Toiminta harjoituksissa ja peleissä!

Harjoituksiin osallistutaan vain ja ainoastaan terveenä. Perheenjäsenen koronavirustestituloksen ollessa positiivinen toimitaan aina tartuntatautiviranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Harjoitteluun ei ketään pidä pakottaa tai painostaa, vaan päätös osallistua harjoituksiin on aina jokaisen henkilökohtainen asia ja sitä tulee kunnioittaa.

Kiinnitetään edelleen erityistä huomiota myös hyvään hygieniaan. Pelaajien tulee saapua harjoituksiin aina puhtaissa vaatteissa ja varusteissa sekä kädet saippualla pestyinä. Kasvojen koskettelua tulee välttää ja hiki pyyhitään aina omaan pyyhkeeseen. Jokaisella pelaajalla tulee myös olla käytössään oma henkilökohtainen juomapullo. Lisäksi mahdollinen yskiminen ja aivastelu suunnataan omaan hihaan ja käsiä tulee pestä saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään aina käsidesiä.

Joukkueiden harjoitusten ja pelien yhteydessä suorittama oheisharjoittelu ja loppuverryttely suositellaan tekemään lähtökohtaisesti ulkotiloissa.

Kasvomaskin käyttö!

TPS Juniorijääkiekko ohjeistaa, että seuran kaikki harrastajat, toimihenkilöt sekä muut joukkueen toiminnassa mukana olevat käyttävät jatkossa harjoituksiin ja peleihin saapuessa sekä harjoituksista ja peleistä pois lähtiessä kasvomaskia, mikäli siihen ei ole terveydellistä estettä. Myös joukkueiden vieraspelimatkoilla sekä muissa mahdollisissa yhteisissä tapahtumissa ohjeistetaan käytettävän kasvomaskia.

Suosittelemme vahvasti, että myös harjoituksia ja pelejä seuraavat vanhemmat käyttäisivät jäähalleilla liikkuessaan jatkossa kasvomaskia.

Mahdollinen oireilu!

Mikäli jollakin joukkueen jäsenellä ilmenee koronavirusinfektioon viittavia oireita, tulee siitä informoida välittömästi oman joukkueen johtoa sekä valmennusta. Henkilön tulee asettaa itsensä välittömästi omaehtoiseen karanteeniin siihen asti, kunnes koronavirustestin tulos on selvillä.

Jos koronavirustestin tulos on positiivinen, tulee tästä informoida välittömästi seuran koronavastaavaa (toiminnanjohtaja Kalle Lahti, p. 040 762 3501). Tartuntatautilain mukaisesti alueen tartuntataudeista vastaava lääkäri tekee päätökset karanteeniin asetettavista henkilöistä.

Jos teillä on aiheeseen liittyviä huolia tai kysymyksiä, olemme erittäin mielellämme käytettävissä.

Voimia ja tsemppiä teille jokaiselle tuleviin viikkoihin.

TPS Juniorijääkiekko ry:n organisaation puolesta,

Kalle Lahti
toiminnanjohtaja

Pekka Lehmus
puheenjohtaja


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat