Kasvomaskit nyt myynnissä!
12.8.2020 16:51 Uutiset / Pääsivusto

Tue TPS Juniorijääkiekon joukkueiden toimintaa ostamalla hengityssuojaimet meiltä!

TPS Juniorijääkiekon yhteistyökumppanit Safe ja Medic tuovat markkinoille laadukkaita VTT:n testaamia suu-nenäsuojia. Hengityssuojat ovat sairaalatason maskeja, jotka ovat yleisesti käytössä eri sairaanhoitopiireillä tälläkin hetkellä ympäri Suomen.

Suojainten testituloksissa BFE-suodatintehon keskiarvo on 98,9%:a, mikä takaa erinomaisen EN14683 -standardia noudattavan suojauksen. Säädettävän nauhakiinnityksen ansiosta maskin saa kasvoille tukevasti ja mukavasti. Alumiininen pehmeä nenäliuska mukautuu kasvon muotoihin ja tuntuu miellyttävältä käytössä.

Huolehdi itsestäsi ja ympäristöstäsi suojaamalla hengitystiesi ja tue samalla TPS Juniorijääkiekon arvokasta juniorityötä. TPS Juniorijääkiekko sekä sen joukkueet myyvät kyseisiä maskeja erittäin edulliseen hintaan, vain 40€ / laatikko. Yhdessä maskilaatikossa on 50 kpl:tta kertakäyttömaskeja.

Tilaamalla kasvomaskit alla olevan linkin kautta tuet joko koko seuran toimintaa tai voit halutessasi kohdistaa tukesi myös suoraan tietylle joukkueelle. Valitset tällöin vain ko. joukkueen tilauslomakkeessa olevasta pudotusvalikosta.

Tilaukset ovat noudettavissa TPS Juniorijääkiekon toimistolta. Olemme tilaajaan suoraan yhteydessä, kun tilaus on noutovalmis. Tarvittaessa myös postitamme tilaukset suoraan kotiin.

Lisätietoja: juniorit@tps-juniorit.net
   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat