Sami Aaltosen toimenkuva laajenee valmennuspäälliköksi!
18.6.2020 15:11 Uutiset / Pääsivusto

Aaltonen toimii jatkossa HC TPS:n ja TPS Juniorijääkiekko Ry:n yhteisenä valmennuspäällikkönä.

Pitkän päivätyön turkulaisen jääkiekkoilun hyväksi tehneen Sami Aaltosen toimenkuva laajenee jatkossa entisestään. Aiemmin TPS Juniorijääkiekko Ry:n juniorivalmennuspäällikkönä toimineen Aaltosen käyntikortissa lukee jatkossa suoraviivaisesti valmennuspäällikön titteli.

Uuden toimenkuvan myötä Aaltosen osaamisesta pääsee nauttimaan TPS Juniorijääkiekko Ry:n lisäksi HC TPS.

– On luonnollisesti äärimmäisen hienoa, että pitkän linjan valmennuspäällikkö jatkaa seurassa laajennetussa toimenkuvassa siirtyessämme yhteiseen valmennuspäällikön toimenkuvaan Oy:n ja Ry:n kanssa, painottaa HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama uutta strategista siirtoa.

– Aaltosen tietotaito historiasta, toimintamalleista ja pitkä kokemus organisaatiosta on arvokasta pääomaa uuden luomisessa. Siirrymme yhteiseen valmennuspäällikkyyteen Oy:n ja Ry:n kanssa Mika Suoraniemen siirryttyä jo aikaisemmin pelaajakoordinaattorin tehtävään, jatkaa Urama.

Aaltoselle itselleen uusi laajennettu toimenkuva sopii ja maistuu.

– Uusi toimenkuvani on sopivan haasteellinen, koska nyt pääsen työskentelemään koko seurapolun valmentajien kanssa. Kentällä on paljon asialleen omistautuneita ja osaavia valmentajia, joiden kanssa on ilo tehdä töitä, Aaltonen iloitsee.

– Keskustelut urheilujohtaja Uraman kanssa vakuuttivat minut välittömästi siitä, että nyt urheilussa ollaan ottamassa isoja harppauksia eteenpäin. Siksi olen erityisen tyytyväinen, että saan olla mukana luomassa entistä ehompaa TPS:ää.

TPS Juniorijääkiekko Ry:n toiminnanjohtaja Kalle Lahti yhtyy Uraman ja Aaltosen positiivisiin tuntemuksiin uuden urheilullisen askeleen osalta.

– Samin useiden vuosien aikana kerryttämä työkokemus sekä lajituntemus ovat vertaansa vailla. Tässä tilanteessa Sami oli ylivoimaisesti ideaalein vaihtoehto koko seuran uudeksi valmennuspäälliköksi. Olemme erittäin iloisia, että saimme asiat hänen kanssa ratkeamaan hyvinkin jouhevasti, Lahti viestittää.


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat