Pihateam mukaan tukemaan TPS Juniorijääkiekon toimintaa!
11.6.2020 10:34 Uutiset / Pääsivusto

Pihateam on jatkossakin tukemassa turkulaista juniorikiekkoa.

TPS Juniorijääkiekko sekä Pihateam ovat sopineet jatkavansa yhteistyötä. Pihateam on siis jatkossakin mukana tukemassa turkulaista juniorikiekkoa. Vuosittaisella avustussummalla sekä seura että yritys ovat yhdessä päättäneet hankkia seuran käyttöön uusia jääkiekkovarusteita.

”Paljon kiitoksia vielä Mikalle sekä Pihateamille, että he ovat matkassamme mukana. Seuralle saadaan nyt hankittua lisää uusia lainavarusteita, jotta nuorilla lapsilla olisi mahdollisimman matala kynnys saapua syksyllä kokeilemaan tätä upeaa lajia”, TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti hymyilee.

”Tukea tarvitaan, jotta pystymme jatkossakin pitämään toiminnan tason korkealla sekä kehittymään. Meillä on myös halu hillitä harrastuksen kustannuksia ja tähän tarvitsemme ehdottomasti paikallisten yritysten tukea jatkossakin”, Lahti jatkaa.

Pihateamin toimitusjohtaja Mika Aaltonen on Lahden kanssa samoilla linjoilla. Yrityksessä nähdään, että on äärimmäisen tärkeää saada houkuteltua lisää lapsia ja nuoria mukaan mielekkään lajin pariin. Lisäksi Aaltonen arvostaa erityisesti seuran tekemää laajaa kasvatustyötä.

”Kuten jääkiekossa, niin myös viherpuolella on tärkeää jatkuvasti kouluttautua ja kouluttaa uusia tekijöitä. Pihateam pystyy tarjoamaan monipuolisia viheralan töitä ja tarjoaa mahdollisuuksia kouluttautua esimerkiksi oppisopimuksella. Pihateam tarjoaa oivallisen mahdollisuuden kouluttautua, kasvaa ja edetä omien taitojen mukaan”, Aaltonen kertoo.

Pihateam on viherrakentamiseen, puutarhanhoitoon sekä vihersisustukseen erikoistunut yritys, joka on jo yli kymmenen vuoden ajan tarjonnut viherpalveluita Turun seudulla sekä lähikunnissa. Pihateamin viherrakentajat, pihatarhurit ja vihersisustuksen asiantuntijat tekevät töitä niin yksityisten, kuin yritystenkin viherrakentamisen projektien parissa.

Mikäli kaipaat apua pihan rakentamiseen, viheralueiden ylläpitoon tai vaikkapa vihersisustamiseen, niin ota Mikaan yhteyttä! Lisätietoja löytyy täältä: www.pihateam.fi


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat