Ohjeet harjoittelun aloittamiseen 1.6.2020!
17.5.2020 20:28 Uutiset / Pääsivusto

Arvon TPS Juniorijääkiekon pelaajat, toimihenkilöt sekä vanhemmat!

Arvon TPS Juniorijääkiekon pelaajat, toimihenkilöt sekä vanhemmat!

Lupasimme teille, että palaamme tällä viikolla kattavammin siihen, kuinka lähdemme seurassamme toteuttamaan yhteisharjoittelua.

Olemme hallituksen toimesta tehneet tällä viikolla linjauksen, että joukkueet voivat aloittaa kesän yhteisharjoitukset maanantaina 1.6. alkaen. Pyydämme vielä joukkueiden toimihenkilöitä valmentajien johdolla huomioimaan seuraavat asiat.

Suosittelemme kaiken harjoittelun tapahtuvan pienryhmissä, vaikka kokoontumisrajoitus nouseekin kesäkuussa 50 henkilön maksimäärään. Harjoituksissa tulee huomioida myös riittävät suojaetäisyydet ja nyrkkisääntönä voidaan pitää aina kahta (2) metriä, mikä on reilu jääkiekkomailan mitta. Kaikkea lähikontaktia tulee välttää ja harjoitusten sisällöistä on syytä jättää mm. peliosiot pois, jolloin kontaktien määrä pienenee. Suojaetäisyydet tulee muistaa myös esimerkiksi juomatauoilla tai pelaajien odottaessa omaa suoritusvuoroaan. Kiinnittäkää erityistä huomiota myös hygieniaan. Pelaajien tulee saapua harjoituksiin aina puhtaissa vaatteissa ja varusteissa sekä kädet saippualla pestyinä. Kasvojen koskettelua tulee välttää ja hiki pyyhitään omaan pyyhkeeseen. Jokaisella pelaajalla tulee myös olla käytössään oma henkilökohtainen juomapullo. Pyrkikää siihen, että pelaajat käyttäisivät ensisijaisesti vain omia harjoitusvälineitään. Jos käytössä ovat yhteiset harjoitusvälineet, ei välineitä kuitenkaan tule kierrättää harjoitusten aikana. Välineet puhdistetaan aina ennen sekä jälkeen harjoituksen. Peseytymisen ja suihkussa käynnin tulee tapahtua vasta harjoitusten jälkeen kotona. Kun harjoitus päättyy, kaikki siirtyvät pois paikalta turhia viivyttelemättä.

Seuran suositus on, etteivät joukkueet menisi jäälle vielä kesäkuussa, vaan kaikki mahdollinen harjoittelu alkaisi oheisharjoitusten merkeissä ja mieluiten ulkotiloissa. Yhtäkään pelaajaa ei tule myöskään pakottaa osallistumaan ryhmäharjoitteluun, vaan pelaajalle on näissä tapauksissa annettava aina mahdollisuus sekä ohjeet harjoitella omatoimisesti.

Olympiakomitea ja THL työstävät parhaillaan ohjeistusta, kuinka toimia tilanteissa, joissa joku joukkueen jäsenistä on esimerkiksi altistunut. Seuran sekä Terveystalon lääkäri Niklas Lindblad on ollut mukana työryhmässä laatimassa ohjeistusta. Perjantaina Olympiakomitea julkaisikin jo ohjeistuksen huippu-urheilulle ja me puolestaan odotamme uutisia tästä ensi viikolla, jonka jälkeen infoamme asiasta myös teitä.

On siis erittäin tärkeää, että kaikki kohtaamiset minimoidaan ja lähikontaktia vältetään myös jatkossa. Noudattakaa viranomaisten antamia ohjeita sekä kiinnittäkää erityistä huomiota hygieniaan: yskiminen ja aivastelu suunnataan aina omaan hihaan ja käsiä tulee pestä saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään aina käsidesiä. Ja vielä se tärkein, eli harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä!

Voimia ja tsemppiä teille jokaiselle tuleviin viikkoihin!

TPS Juniorijääkiekko ry:n organisaation puolesta,

Pekka Lehmus, puheenjohtaja

Kalle Lahti, toiminnanjohtaja


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat