Puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan terveiset!
7.5.2020 21:23 Uutiset / Pääsivusto

Hyvät TPS Juniorijääkiekon pelaajat, toimihenkilöt sekä vanhemmat!

Hyvät TPS Juniorijääkiekon pelaajat, toimihenkilöt sekä vanhemmat!

Kuten me kaikki olemme saaneet ikäväksemme huomata, on maailma muuttunut viimeisten kuukausien aikana voimakkaasti. Käynnissä olevan koronaepidemian vaikutukset ovat näkyneet voimakkaasti monen yrityksen sekä yhdistyksen toiminnassa, niin myös TPS Juniorijääkiekon. Meidän kautemme päättyi tällä kertaa hyvinkin poikkeuksellisella tavalla, kun Suomen Jääkiekkoliitto ilmoitti myöhään torstai-iltana 12.3.2020 lopettavansa kaiken kilpailu- ja harrastetoiminnan kesken käynnissä olevan sarjakauden. Heti seuraavana päivänä me teimme puolestamme hallitun päätöksen keskeyttää kaiken seuratoiminnan toistaiseksi. Ja tällä tiellä olemme edelleen.

Tehdyt päätökset ovat osoittautuneet oikeiksi, vaikka ne erityisesti seuran junioreiden puolesta meitä harmittavatkin. Terveys on kuitenkin tärkeämpää kuin mikään muu ja pelit tulevat vasta tämän jälkeen. Yksi seuramme arvoista on vastuullisuus ja terveyden tulee olla etusijalla jokaisessa päätöksessämme.

Mennyt kausi oli kuitenkin kaiken kaikkiaan mielestämme upea! Ensinnäkin harrastajamäärämme ovat kasvaneet entisestään niin kilpa- kuin harrastepuolella. Erityisen iloisia olemme siitä, että etenkin aloittaviin ikäluokkiin on tullut jälleen uusia harrastajia lisää. Kilpapuolen menestystä tulee olemaan myös jatkossa luvassa, sillä niin A-, B- kuin myös C-nuorilla oli jokaisella jo kuluneella kaudella erittäin hyvät mahdollisuudet SM-mitaliin. Kyseisissä joukkueissa on myös useita tulevaisuuden huippunimiä, joista kuulemme varmasti vielä jatkossa.

Kuten perinteisiimme on kuulunut, niin edellä mainittuja asioita on ollut tapana juhlia sekä teitä jokaista kiittää hienosta työstä kauden päätösristeilyllä. Risteily ymmärrettävästi jouduttiin perumaan kuluneen kevään osalta. Toivomme edelleen, että loppukesästä voisimme yhdistää päättäjäiset ja uuden kauden aloituksen risteilyn merkeissä Silja Linen mahdollistamana. Haluamme kuitenkin nyt jo tässä yhteydessä kiittää teitä jokaista siitä, että olette olleet osaltanne mukana tukemassa hienoa ja menestyksekästä toimintaa sekä vielä hienompaa tulevaisuutta.

Jo koronakriisin alussa perustamamme ohjausryhmä seuraa tilannetta päivittäin ja tulemme olemaan aktiivisia myös jatkossa sekä reagoimaan Suomen hallituksen päätöksiin seuran ja pelaajien kannalta parhaaksi katsomallamme tavalla. Toivomme tietysti, että arki koittaisi normaalilla tapaa mahdollisimman pian ja pääsisimme kokoontumaan yhdessä rakkaan lajimme pariin, mutta samalla haluamme todeta, että tulemme palaamaan arkeen ennen kaikkea jokaisen pelaajan sekä heidän lähipiirinsä turvallisuus ja terveys edellä. Suomen hallitus ilmoitti maanantaina rajoitusten asteittaisesta purkamisesta, mikä mahdollistaa harjoitusten alkamisen kesäkuusta lähtien. Olemme pyytäneet viranomaisilta vielä lisätietoja muutamaan avoinna olevaan asiaan, ennen kuin päätämme TPS:n junioreiden joukkueharjoitusten käynnistämisestä. Tulemme viestimään asiasta laajemmin ensi viikon aikana.

Olemme vahvana junioriorganisaationa halunneet osoittaa myös tällaisena poikkeuksellisena aikana, että voimme olla edelleen laadukkaasti harjoittelevia ja aktiivisia sekä varmistaa kehittymisen ja kilpailuedun saamisen, vaikka toimintaympäristö on täysin uusi. Seuran valmentajat ovat ottaneet haasteen hienosti vastaan ja kehittäneet uudenlaisia harjoitteita ja ennen kaikkea uudenlaisia tapoja olla läsnä pelaajien harjoittelussa, tapahtui se missä ja miten tahansa. Haluammekin vielä kiittää jokaista mukana ollut valmentajaa hienosta heittäytymisestä, innovatiivisuudesta ja ennen kaikkea välittämisestä.

Me uskomme vakaasti siihen, että selviämme tästä tilanteesta yhdessä. Liikutaan, pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta sekä muistetaan myös noudattaa viranomaisten antamia ohjeita.

Aurinkoista kevättä teille kaikille!

TPS Juniorijääkiekko ry:n organisaation puolesta,

Pekka Lehmus, puheenjohtaja

Kalle Lahti, toiminnanjohtaja


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat