TPS Juniorijääkiekko ry:n kaikki toiminta keskeytetään toistaiseksi!
13.3.2020 11:18 Uutiset / Pääsivusto

Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti toimintamme on keskeytetty toistaiseksi.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi TPS Juniorijääkiekko ry keskeyttää jääkiekkoharjoitustoimintansa toistaiseksi. Myös kaikki muu seuran urheilu- ja harrastetoiminta keskeytetään. Jatkosta päätetään terveysviranomaisten suositusten perusteella ja siitä tiedotetaan erikseen. Päätös astuu voimaan välittömästi.

Päätöksellä seura haluaa noudattaa Suomen hallituksen ja viranomaisten antamaa suositusta toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan tulee rajoittaa ei välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Seuralle on ensiarvoisen tärkeää jokaisen terveys ja toimenpiteisiin on ryhdytty tämän turvaamiseksi.

TPS Juniorijääkiekko ry tiedottaa jatkotoimista lisää heti, kun uusia päätöksiä tehdään. Tällä päivämäärällä on perustettu valmiusryhmä, joka tiedottaa asiasta lisää ensi viikon aikana. Valmentajat antavat joukkueiden pelaajille ohjeet yksilölliseen omatoimiseen harjoitteluun.

Jääkiekkoliiton hallitus on eilen illalla pitämässään kokouksessaan päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Tämä tarkoittaa, että kaikki jäljellä olevat sarjaottelut, harjoituspelit ja turnaukset perutaan kaikilla sarjatasoilla. Päätöksen vaikutuksista kauden 2019–20 sijoituksiin ja kauden 2020–21 sarjapaikkoihin tiedotetaan myöhemmin kevään aikana. Kokonaisuudessaan SJL:n tiedotteen voi lukea täältä.

Noudatamme seurassa aina viranomaisten ohjeita. Terveys on etusijalla jokaisessa päätöksessämme. THL:n ohjeistuksia ja koronavirukseen liittyvää uutisointia voi lukea tarkemmin täältä.

TPS Juniorijääkiekko ry:n hallituksen puolesta,

Kalle Lahti, toiminnanjohtaja


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat