Ramirent Finland Oy mukaan tukemaan TPS Juniorijääkiekkoa!
17.1.2019 11:03 Uutiset / Pääsivusto

Ramirent Finland Oy:n Länsi-Suomen aluepäällikkö Antti Lindvall sekä TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Kalle Lahti ovat tyytyväisiä solmittuun yhteistyösopimukseen.

TPS Juniorijääkiekko ry sekä Ramirent Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Ramirent tulee näkymään pääyhteistyökumppanina muun muassa TPS Juniorijääkiekon keväällä järjestämässä Ramirent Super Cupissa sekä kesän kiekkokouluissa. Ramirent Super Cup on D05-ikäluokalle järjestettävä kutsuturnaus, joka pelataan huhtikuun lopulla (27.–28.4.) Turun Impivaarassa. TPS:n perinteiset kiekkokoulut järjestetään jälleen kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla.

Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti on erittäin tyytyväinen nyt solmittuun sopimukseen.

– On todella hienoa, että saimme Ramirentin kokoisen suuren suomalaisen rakennuskonevuokraamon mukaan tukemaan juniorijääkiekkoa. Ramirent on kansainvälinen toimija ja se tunnetaan hyvästä maineestaan laajalti maailmalla. Myös TPS tunnetaan kasvattajatyöstään ympäri Eurooppaa sekä Pohjois-Amerikkaa ja meillä on tällä hetkellä organisaation sisällä hyvin voimakas tahtotila kehittää toimintaamme entistä laadukkaammaksi. Jotta meillä olisi tähän vaadittavia riittäviä resursseja käytössämme, tarvitsemme ehdottomasti mukaan uusia yrityskumppaneita. Ramirentin kanssa yhteinen sävel löytyi todella nopeasti ja siitä suuret kiitokset heille, kommentoi Kalle Lahti nyt alkavaa yhteistyötä.

Ramirent Finland Oy:n Länsi-Suomen aluepäällikkö Antti Lindvall, itsekin kiekkomiehiä, myötäilee Lahtea.

– Urheilun ja ennen kaikkea junioriurheilun tukeminen on erittäin tärkeää. Olemme Ramirentillä erittäin innoissamme mukana edistämässä nuorten liikkumista. Yhteistyö TPS Juniorijääkiekon kanssa oli siksikin luonnollinen valinta, että edustamamme arvot ovat hyvin samankaltaiset – Vastuullisuus, kunnioitus, avoimuus, positiivinen asenne, sekä turvallisuus ohjaavat myös meidänkin päivittäistä tekemistämme, Lindvall maalailee. – Toivomme solmimamme yhteistyösopimuksen rohkaisevan myös muita yrityksiä mukaan tukemaan nuorisomme hyvinvointia, hän lisää.

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa ja se on Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Se on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta yritys on lähellä asiakkaitaan ja he voivat palvella heitä tarjoamalla aina parhaimman ratkaisun. Rakennusala on yrityksen suurin yksittäinen asiakasryhmä, mutta asiakaskuntaan lukeutuu myös useita asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta: www.ramirent.fi



   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat