Visma on nyt TPS Juniorijääkiekko ry:n virallinen yhteistyökumppani!
23.10.2018 13:08 Uutiset / Pääsivusto

Visma on nyt TPS Juniorijääkiekko ry:n virallinen yhteistyökumppani!

Visma sekä TPS Juniorijääkiekko ovat solmineet keskenään yhteistyösopimuksen, joka näkyi jo viime viikolla osapuolten julkistaessa aiheen tiimoilta tehdyn videon sosiaalisessa mediassa. Video onkin saanut jo aikaan positiivista säpinää.

-Olemme seurana todella ylpeitä siitä, että saimme Visman mukaan tukemaan paikallista juniorikiekkoa. Visma on oman pelikenttänsä arvostettu ammattilainen ja myös meidän arvomaailmamme sekä ajatukset juniorityön merkityksestä kohtaavat heidän kanssaan, toiminnanjohtaja Kalle Lahti kommentoi tuoretta sopimusta.

-Visma ja TPS ovat tehneet yhteistyötä jo pidemmän aikaa. Jatkumoksi tätä kautta ajatellen toteutimme yhdessä TPS:n juniorikiekon kanssa "haastevideon". Videon tarkoituksena on saada yritykset miettimään markkinointibudjettinsa käyttökohteita — voisiko siitä osan lohkaista vaikkapa arvokkaaseen juniorityöhön? Suurista investoinneista ei ole kyse, kertoo puolestaan Visma PPG:n markkinointijohtaja Kristian Linden.

-Videolla esiintyvät Saku Koivu sekä Visman toimitusjohtaja Matias Mäenpää tietävät molemmat hyvin, mitä junioriurheilu parhaimmillaan on ja mitä se myös seuralta sekä perheiltä vaatii. Yhtä lailla junioriurheilu tarvitsee toimintaansa mukaan kumppaneita, jotta voimme tarjota lapsille ja nuorille mahdollisimman laadukasta toimintaa hyvissä olosuhteissa. Toivommekin, että tämä video sekä alkanut yhteistyömme kannustaa paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä tarttumaan haasteeseen, sillä paitsi että kasvatamme tulevaisuuden tähtiä, niin kasvatamme samalla myös tulevaisuuden huipputekijöitä, eli omien alojensa ammattilaisia sekä yrittäjiä, Kalle Lahti toteaa.

-Aikoinaan omatkin vanhempani ovat satsanneet huomattavia summia urheiluharrastuksiini. Siksi tuntuukin erityisen hienolta päästä koko yrityksemme voimin tukemaan turkulaista junioritoimintaa, Kristian vuorostaan jatkaa.

-On hienoa tehdä yhteistyötä yhden Suomen tunnetuimman urheilubrändin kanssa, jonka Visiona on olla Suomen paras kasvattajaseura vuoteen 2020 mennessä. Tässä yhteydessä myös omat perintä- ja laskutuspalvelumme saavat näkyvyyttä arvokkaassa yhteydessä, Kristian päättää.

Videon pääset katsomaan tästä:Kuvassa oikealla Visma PPG:n Kristian Linden sekä TPS Juniorijääkiekon Kalle Lahti.


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat