OP Turun Seutu jatkaa TPS Juniorijääkiekon pääyhteistyökumppanina
30.8.2018 16:09 Uutiset / Pääsivusto

OP Turun Seutu jatkaa TPS Juniorijääkiekon pääyhteistyökumppanina

TPS Juniorijääkiekko ry sekä OP Turun Seutu ovat sopineet monivuotisen yhteistyön jatkosta. Sen myötä OP on myös jatkossa yksi TPS Juniorijääkiekon pääyhteistyökumppaneista.

  • On todella hienoa, että Osuuspankki on myös jatkossa mukanamme tukemassa lasten sekä nuorten jääkiekkoharrastusta. Olemme olleet tähänastiseen yhteistyöhön enemmän kuin tyytyväisiä, Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti kertoo.
  • OP Turun Seudun sponsoroinnin painopiste on juniorityön monipuolisessa tukemisessa Turun talousalueella. Juniorityö on tärkeä nuorisotyön muoto, joka tarjoaa tavoitteellista ja motivoivaa harrastustoimintaa sekä opettaa nuorille monia tärkeitä taitoja, kuten yhteistyötaitoja ja tiimihenkeä. TPS Juniorijääkiekko on alueen arvostettu toimija ja OP Turun Seudun pitkäaikainen yhteistyökumppani, OP Turun Seudun markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mari Boman Lassander kommentoi.

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki ja se on yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. Heidän kauttaan voi helposti hoitaa päivittäiset raha-asiat, lainat ja luotot elämän eri tarpeisiin, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset sinun, läheistesi ja omaisuutesi turvaksi, yksilölliset varallisuudenhoitopalvelut OP Privatesta, lakipalvelut moniin henkilökohtaisiin ja yrityksen tarpeisiin, Turun Seudun OPKK:n kiinteistönvälityspalvelut sekä yrityspalvelut kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Lisätiedot:

Kalle Lahti, p. 040 762 3501

TPS Juniorijääkiekko ry

toiminnanjohtaja

_ _ _

Mari Boman-Lassander

OP Turun Seutu

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat