TPS Juniorijääkiekko ry:n uudet taitovalmentajat
31.5.2018 16:15 Uutiset / Pääsivusto

TPS Juniorijääkiekko ry:n uudet taitovalmentajat

TPS Juniorijääkiekko ry on palkannut kaksi uutta taitovalmentajaa. Matias Barck, 39, aloittaa työt seurassa 4.6.2018 ja Teemu Kettunen, 39, puolestaan 1.8.2018.

Matias Barckin työtehtäviin kuuluu vastata vuonna 2009- sekä 2010-syntyneiden ikäluokkien toiminnasta. Teemu Kettuselle puolestaan kuuluu E-juniorit eli 2007- sekä 2008-ikäluokat. Molempien taitovalmentajien työtehtäviin kuuluu myös Sateenvarjoseuratoiminta.

Matias Barck on viimeiset vuodet työskennellyt luokan-, liikunnan- ja erityisopettajan tehtävissä. Lisäksi työkokemusta on kertynyt lastensuojelualalta useamman vuoden ajan. Valmennuskokemusta Matiakselta löytyy TPS:n luistelukouluista B2-nuorten SM-sarjaan ja VG:n junioreissa eri ikäluokissa. Lisäksi Matias on toiminut jääkiekkoliiton luottamustehtävässä kurinpitäjänä sekä tutor- ja mentorvalmentajana.

Teemu Kettunen siirtyy TPS:n taitovalmentajaksi TuTo:n valmennuspäällikön paikalta, jossa hän ehti työskennellä viiden vuoden ajan. Teemu on toiminut jääkiekon parissa eri tehtävissä yhteensä jo yli 20 vuoden ajan, valmentaen mm. useamman vuoden miesten Suomisarjassa sekä eri juniorijoukkueita.

Viimeiset kaudet TPS Juniorijääkiekko ry:n palveluksessa taitovalmentajana työskennellyt Tommi Hannus on puolestaan suuntaamassa finanssialan työtehtäviin.

- Olemme ainutlaatuisessa tilanteessa, kun seurayhteisössämme on jatkossa peräti kaksi taitovalmentajaa. Matiaksen ja Teemun pitkä kokemus jääkiekon parista saadaan valjastettua elokuun alusta alkaen seurojen käyttöön ennennäkemättömällä tavalla, iloitsee juniorivalmennuspäällikkö Sami Aaltonen.

- Ensinnäkin kiitämme vielä Tommia hänen tekemästään laadukkaasta työstä ja toivotamme organisaationa hänelle onnea uusiin haasteisiin! Samalla otamme uudet taitovalmentajat ilolla vastaan ja olemme kiitollisia, että saamme Tommin työlle ammattitaitoiset jatkajat. Nyt kahden uuden taitovalmentajan myötä pystymme jatkossa tarjoamaan nuoremmissa ikäluokissa entistä kattavampaa toimintaa niin oman seuran kuin myös Sateenvarjoseurojenkin valmentajille sekä junioreille, toiminnanjohtaja Kalle Lahti päättää.


Kuvassa vasemmalta: Sami Aaltonen (juniorivalmennuspäällikkö), Matias Barck ja Teemu Kettunen.


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat